Ίδρυση «ΠΑΕ Π.Σ. Η Καλαμάτα 2019»

Πρώτη Δημοσίευση: 04/09/2019 09:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/09/2019 09:28
Δύο φιλικά τεστ στην Αττική θα δώσει αυτό το διήμερο η Καλαμάτα. Συγκεκριμένα  σήμερα στις 8.00 μ.μ. στο γήπεδο Ταύρου θ’ αντιμετωπίσει τον Φωστήρα, ενώ αύριο στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο Ελευσίνας θα «κοντραριστεί» με τον Πανελευσινιακό.
Ο προπονητής της Καλαμάτας Βασίλης Βούζας, θα έχει την ευκαιρία για νέες δοκιμές προς εξαγωγή  συμπερασμάτων.
 
Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Εξάλλου, έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε  χθες βράδυ  στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» ο  Π.Σ. Η Καλαμάτα και τα  θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής:
  1. Σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας της ομάδας για τη συμμετοχή στη “Football League” την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.
  2. Ορισμός μετοχικού κεφαλαίου της Α.Ε.
  3. Ορισμός προσωρινής διοίκησης. 
Στην έκτακτη Γ.Σ. παραβρέθηκαν περίπου 50 μέλη του Π.Σ. Η Καλαμάτα και πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο Γιάννης Χουλιάρας, ενώ μέλη του προεδρείου οι Τάκης Δεδούσης και Κώστας Γυφτέας.
Στη Γ.Σ. παραβρέθηκε και ο γνωστός νομικός Αργύρης Λίβας, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση για τη σύσταση Ανώνυμης Εταιρίας και με την επωνυμία «ΠΑΕ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019».
Την προσωρινή διοίκηση απαρτίζουν οι Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σταθόπουλος, Δημήτριος Σπανός, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γεώργιος Πρασσάς. Ακόμη ο κ. Λίβας ανέφερε ότι το μετοχικό κεφάλαιο είναι 50.000 ευρώ και θα διατεθούν 50.000 μετοχές προς 1,00 ευρώ.
Σε ερώτηση του προέδρου του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα, Μανώλη Θεοδώρου προς τον κ. Λίβα γιατί στην επωνυμία της ΠΑΕ αναφέρεται το 2019, έλαβε την απάντηση από τον αντιπρόεδρο του Π.Σ. Η Καλαμάτα Χρήστο  Παπαδημητρίου ότι η παλιά ΠΑΕ Π.Σ. Η Καλαμάτα είχε χρέη.
 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις