Ακόμα χειρότερα

Πρώτη Δημοσίευση: 19/03/2019 18:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/03/2019 19:00
Κολωνάκια που εμποδίζουν τη στάθμευση των οχημάτων τοποθετήθηκαν στην οδό Ψαρών, σε όλο το μήκος που καταλαμβάνει ο χώρος του 24ου Δημοτικού Σχολείου, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση με τα αυτοκίνητα στην περιοχή.
Κι αυτό, διότι όχι μόνο δεν απέτρεψε τους οδηγούς, ώστε να αφήσουν τα οχήματά τους πιο κάτω, αλλά παρκάρουν πια δίπλα στα κολωνάκια, περιορίζοντας ακόμα περισσότερο το εύρος του ελεύθερου οδοστρώματος.
Το έχουμε ξαναγράψει πως η συγκεκριμένη περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα με τη στάθμευση των οχημάτων, καθώς έχουν συγκεντρωθεί πολλές υπηρεσίες (Δικαστήρια, Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας). Τελευταία προστέθηκε η Διεύθυνση Μεταφορών, που από μόνη της είναι μια υπηρεσία οι επισκέπτες της οποίας αναζητούν πολλούς χώρους για στάθμευση (σχολές οδηγών, πολίτες, κ.λπ.).
Τις μεσημεριανές ώρες που σχολούν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού όλοι οι γονείς σταθμεύουν τα οχήματά τους έξω ακριβώς από το σχολείο για να πάρουν τα παιδιά τους, μπλοκάροντας έτσι πολλές φορές την ελεύθερη κίνηση στην Ψαρών. Τώρα με τα κολωνάκια το σημείο θα είναι αδιάβατο…
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις