Ακόμα 11 προσχωρήσεις στο συνδυασμό του ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσώνης

Πρώτη Δημοσίευση: 09/02/2019 10:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/02/2019 10:22
Τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να λειτουργήσει
το εκλογικό κέντρο της «Αδέσμευτης Κίνησης»
 
 
Συνεχίζοντας την επικοινωνιακή του τακτική, που ξεκίνησε το καλοκαίρι, να ανακοινώνει προσχωρήσεις στο συνδυασμό του «Αδέσμευτη Κίνηση», έτσι και χθες ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης ανακοίνωσε ακόμα έντεκα ονόματα δημοτών της Μεσσήνης που εκφράζουν στήριξη στο πρόσωπό του και το έργο της Δημοτικής Αρχής και στρατεύονται μαζί του εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Πρόκειται για τους Φώτη Γιαννόπουλο (Δ.Ε. Πεταλιδίου)- πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδοχωρίου, Ανδρέα Χριστόπουλο (Δ.Ε. Πεταλιδίου) - πρόεδρο Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων, Χρήστο Καπετανάκη (Δ.Ε. Πεταλιδίου)- υπάλληλο υπουργείου Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Μπρέγιαννη (Δ.Ε. Πεταλιδίου), Θεοδώρα Λιάνου-Σκαφιδά (Δ.Ε. Πεταλιδίου), Άγγελο Παναγόπουλο (Δ.Ε. Αριστομένους) - επιχειρηματία, Γιάννη Καρτερολιώτη  (Δ.Ε. Μεσσήνης)- πολιτικό μηχανικό, Γεώργιο Ψυχογιό (Δ.Ε. Μεσσήνης), Κωνσταντίνα Κουτσολιά (Δ.Ε. Μεσσήνης)- επιχειρηματία, Σταύρο Δημόπουλο (Δ.Ε. Μεσσήνης)- αγρότη και Κωνσταντίνο Θεοδωρακόπουλο (Δ.Ε. Αριστομένους)- ιδιωτικό υπάλληλο.
Ο κ. Τσώνης τούς ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την τιμή που κάνουν στο πρόσωπό του και τους ευχήθηκε καλό αγώνα για το καλό του Δήμου Μεσσήνης. Επισήμανε ότι και αυτά τα έντεκα ονόματα όσο και τα προηγούμενα που έχουν ανακοινωθεί αποτελούν «προσχωρήσεις» στο συνδυασμό του και όχι δημότες που ήταν στο «πλευρό» του στις εκλογές του 2014.
Επίσης, έκανε γνωστό ότι συνεχίζονται οι επαφές του και με τα νυν στελέχη του συνδυασμού και της Δημοτικής Αρχής, ενώ τα γραφεία της «Αδέσμευτης Κίνησης» στη Μεσσήνη αναμένεται να λειτουργήσουν προς τα τέλη Φεβρουαρίου.
Ο κ. Τσώνης πρόσθεσε ότι αναμένουν και την οριστική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, για να δουν τελικά πόσοι θα πρέπει να είναι οι υποψήφιοι.
Απαντώντας, δε, σε ερώτηση αν η πιθανότητα να συμπέσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις εθνικές τον προβληματίζει, καθώς είναι ανεξάρτητος συνδυασμός και υπάρχει κίνδυνος «πόλωσης», ο δήμαρχος απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν τον ανησυχεί, καθώς έχει εμπιστοσύνη στους πολίτες, που απ’ όλους τους χώρους έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που έχει κάνει και ο συνδυασμός του θα συνεχίσει όπως πορεύτηκε μέχρι σήμερα, αχρωμάτιστος και ακομμάτιστος, με μόνο γνώμονα την ευημερία του Δήμου Μεσσήνης.
Κλείνοντας άφησε να εννοηθεί ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένονται και ακόμα πιο «ηχηρές» προσχωρήσεις στο συνδυασμό του.
 
Του Κώστα Γαζούλη
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις