Αλευράς, Γερονικολός, Διονυσόπουλος οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 18/12/2018 19:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/12/2018 19:33
Με «ηχηρά ονόματα» αλλά και «ηχηρές» απουσίες το Κίνημα Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα - αφού τα ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή - τα ονόματα των υποψηφίων στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας.
Στα ηχηρά ονόματα συμπεριλαμβάνονται εκείνα του σεξολόγου Θάνου Ασκητή και του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλα. Επίσης, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, κατέρχεται στην Β’ Πειραιώς.
Στα ψηφοδέλτια υπάρχουν κενές θέσεις, ενώ λείπουν 8 Περιφέρειες, οι οποίες δεν ανακοινώθηκαν για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.
 
Μεσσηνία
Όσον αφορά στη Μεσσηνία, υποψήφιοι θα είναι οι:
-Αλευράς Παναγιώτης (γεωπόνος, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας)
-Γερονικολός Μενέλαος (επιχειρηματίας-εξαγωγέας)
-Διονυσόπουλος Ιωάννης (μέλος κεντρικής διοίκησης ΟΕΕ, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΟΑΕΔ, στέλεχος μονάδας ελέγχων της αρχής πιστοποίησης ευρ. προγραμμάτων του ΥΠ.ΟΙΚ.)
 
Δήλωση Γερονικολού
Στο μεταξύ, σε δήλωσή του ο υποψήφιος Μενέλαος Γερονικολός αναφέρει: «Η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής μου στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία αποτελεί μέγιστη τιμή.
Ευχαριστώ θερμά την επιτροπή ψηφοδελτίων, το γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής και την πρόεδρό μας, Φώφη Γεννηματά, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή καλώ κάθε πολίτη να δώσει τη μάχη απέναντι στη δεξιά και αριστερή συντήρηση.
Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το δρόμο για μια πραγματική προοδευτική πολιτική, για να βγούμε οριστικά από την κρίση – κρίση οικονομική και κοινωνική.
Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα εναντίον όλων αυτών που κρατάνε τη χώρα δέσμια παλιών πρακτικών.
Με αίσθημα ευθύνης καλώ κάθε Μεσσήνια και Μεσσήνιο να σταθεί στο πλευρό μας, να συστρατευθεί. Καλώ τον αγρότη, τον εργάτη, τον επιχειρηματία, το φοιτητή, το συνταξιούχο, το δημόσιο υπάλληλο, τον άνεργο, όσους δίνουν αγώνα επιβίωσης, να εμπιστευτούν τη νέα γενιά, να δώσουμε μαζί τον αγώνα για το αύριο.
Από σήμερα ξεκινάμε τη μάχη εναντίον του παλιού. Για να μην υπάρξουν άλλες χαμένες ευκαιρίες και άλλα χαμένα χρόνια για τη Μεσσηνία.
Η ώρα της νέας αλλαγής, η ώρα της νέας γενιάς, η ώρα της Μεσσηνίας έχει φτάσει».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις