Αλλάζουν χέρια και οι 6 Δήμοι της Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 03/06/2019 10:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/06/2019 10:27
Πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Μεσσηνίας μπορεί να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, μιας και όλοι οι Δήμοι της «αλλάζουν» χέρια.
Να σημειωθεί ακόμα ότι στους 4 από τους 6 Δήμους υποψήφιοι ήταν οι νυν δήμαρχοι, που όμως την πρώτη Σεπτέμβρη παραδίδουν τα κλειδιά και θα βρίσκονται στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Η πρώτη αλλαγή έγινε την προηγούμενη Κυριακή στο Δήμο Μεσσήνης, όπου επικράτησε ο Γιώργος Αθανασόπουλος με 51, 57% του νυν δημάρχου Γιώργου Τσώνη.
Επόμενη αλλαγή δημάρχου με μεγάλη διαφορά είχαμε χθες στο Δήμο Τριφυλίας, όπου ο Γιώργος Λεβεντάκης κατάφερε να επικρατήσει με 69,22% του νυν δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα.
Με διαφορά επικράτησε και ο Παναγιώτης Καρβέλας στο Δήμο Πύλου- Νέστορος, καταφερνοντας να συγκεντρώσει το 59, 08% των ψήφων και να επικρατήσει του νυν δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη.
Το 57,08% κατάφερε να συγκεντρώσει η Παναγιώτα Γεωργακοπούλου που αναλαμβάνει το Δήμο Οιχαλίας.
Ένας ακόμα δήμαρχος που αποχωρει ειναι ο Γιάννης Μαραμπέας, που έχασε με ελάχιστη διαφορά, αφού ο Δημήτρης Γιαννημάρας συγκέντρωσε το 50,56% των ψήφων.
Τέλος, στο Δήμο Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Βασίλης Κοσμόπουλος έδωσαν σκληρή μάχη, με τον πρώτο να επικρατεί με 50, 52%.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις