Αλλαγή στη σκοπιά…Υποδέχτηκαν το 2013 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 03/01/2013 18:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/01/2013 18:34

 

 

Αρκετοί ήταν οι Καλαματιανοί αλλά και οι επισκέπτες της πόλης που υποδέχτηκαν το 2013 κάτω από το δέντρο της κεντρικής πλατείας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας.

Το «Θ» ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το ρεβεγιόν της πλατείας: Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11.30 το βράδυ, καθώς ο Αϊ-Βασίλης (Γεράσιμος Βεναρδής) άρχισε να μοιράζει καραμέλες, αλλά και να φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους.

Έπειτα έφθασε η Φιλαρμονική του Δήμου που παιάνισε εορταστικά εμβατήρια, ενώ ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της «Φάρις», Νίκος Μπασακίδης, και μαζί με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα μέτρησαν αντίστροφα τα τελευταία δευτερόλεπτα του 2012. Όταν το 2013 έφτασε, ο ουρανός φωτίστηκε από πυροτεχνήματα, συνοδεία ήχων της Φιλαρμονικής.

Εν συνεχεία, ο δήμαρχος ευχήθηκε στο συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος είχε την ευκαιρία να πάρει κεράσματα από τα σπιτάκια της πλατείας.

 

Στο μεταξύ, δεν ήταν λίγοι όσοι υποδέχθηκαν το 2013 «στα όπλα», καθώς το καθήκον δεν τους επέτρεψε να είναι σπίτι τους μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. 

Του Παναγιώτη ΜπαμπαρούτσηΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις