Ανάβει απόψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Μεσσήνη

Πρώτη Δημοσίευση: 17/12/2016 12:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/12/2016 12:48
Με τη φωταγώγηση του δέντρου ξεκινούν σήμερα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μεσσήνης, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής, περιλαμβάνοντας μουσική και τραγούδι, θέατρο, γιορτινά εργαστήρια και κεράσματα, λειτουργία παγοδρομίου…
 
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ώρα 6.15 - 8.00 μ.μ.
Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία. Συμμετέχουν: Δημοτική Φιλαρμονική, Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος, Σύλλογος «Χαρά του Παιδιού», Ωδείο Μεσσήνης Μ. Φίλου.
Έναρξη λειτουργίας παγοδρομίου.
Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, γλυκίσματα και κεράσματα από τοπικούς φορείς και συλλόγους της Μεσσήνης.
Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης, Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, Σύλλογος Γυναικών Μεσσήνης, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης, Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας Βελίκας «Η Αναγέννηση», Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης - 1979.
 
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Ώρα 8.00 μ.μ.
«Ιστορίες της οδού Μαυρομιχάλη». Θεατρική Παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης στο Δασκαρόλειο Πνευματικό Κέντρο.
Είσοδος κοινού: Αντί εισιτηρίου, τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.
Πληροφορίες : 6977593451
 
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου
Ώρα 7.00 μ.μ.
«Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια» από τη Χορωδία Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.
 
Σάββατο 24 Δεκεμβρίου
Κάλαντα στους δρόμους της πόλης από τη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης, χριστουγεννιάτικες μουσικές και κάλαντα από τους Τροβαδούρους της Μεσσήνης.
 
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου
Ώρα 5.00 μ.μ.
Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Κατασκευών από το Δήμο Μεσσήνης μαζί με το Θεατρικό Εργαστήρι στο Δασκαρόλειο Πνευματικό Κέντρο.
Πληροφορίες: 6976795738
 
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου
Ώρα 8.00 μ.μ.
«Αφιέρωμα στο Στρατηγό Δασκαρόλη», από Δήμο Μεσσήνης, Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης, Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο, στο Δασκαρόλειο Πνευματικό Κέντρο.
 
Σάββατο 31 Δεκεμβρίου
Κάλαντα στους δρόμους της πόλης από τη Δημοτική φιλαρμονική Μεσσήνης. Χριστουγεννιάτικες μουσικές και κάλαντα από τους Τροβαδούρους της Μεσσήνης.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών:
Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, γλυκίσματα και κεράσματα από τοπικούς φορείς και συλλόγους της Μεσσήνης.
Λειτουργία παγοδρομίου (17/12/2016 – 10/1/2017) με «συμβολική» τιμή 2 ευρώ, όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα του Δήμου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις