Αναχώρηση με όνειρα και φιλοδοξίες για το Πήλιο, με το μελανόλευκο πούλμαν για τη “Μαύρη Θύελλα”

Πρώτη Δημοσίευση: 03/08/2019 08:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/08/2019 08:17
Τελειώνοντας τις ιατρικές τους υποχρεώσεις όσο αναφορά τις καρδιολογικές εξετάσεις, τις αιματολογικές και τα εργομετρικά test αναχώρησαν νωρίς χθες το πρωί έτσι όπως έχει προγραμματιστεί οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας με προορισμό τα Χάνια Πηλίου εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της τοπικής μας ομάδας. Στην αποστολή συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές και ένας κοινοτικός υπό δοκιμή, το τεχνικό επιτελείο, ο εκτελεστικός διευθυντής και ο φροντιστής.
Ο νεαρός πολιτογραφημένος Σουηδός και υπό δοκιμή είναι ο Benjamin Samson εικοσάχρονος μεσοεπιθετικός και γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας Charles Sampson ο οποίος είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις αγωνιζόμενος με την μελανόλευκη φανέλα.
Ευχαριστίες
Ο Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ με ανακοίνωσή της: θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ένδυσης Μητρόπουλος, χορηγό και υποστηρικτή μας, την περίοδο 2019 – 2020 η οποία ντύνει την ομάδα μας παρ’ όλες τις δυσκολίες των καιρών και με κοινό όραμα την συμπόρευσή μας προς την επιτυχία.Επίσης ευχαριστούμε θερμά το μικροβιολογικό και διαγνωστικό εργαστήριο Παναγιώτη Φαληρέα για την υποστήριξή του καθ’όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σαιζόν, αναγνωρίζουμε τη συμπαράσταση στην ομάδα μας και υποσχόμαστε την αμέριστη στήριξή μας.
Να διευκρινηστεί ότι το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή και είναι σε λευκό χρώμα διαμορφώθηκε έτσι από την ιδιοκτήτρια εταιρεία και παραχωρήθηκε για την εξυπηρέτηση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί μέχρι την παράδοση του δικού μας λεωφορείου το οποίο έχει διαφορετικούς χώρους πιο λειτουργικούς για μια ποδοσφαιρική ομάδα και η εξωτερική του εικόνα είναι αυτή που παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου.
Εκτός ρόστερ ο Κώστας Τάμπας
Ο Π.Σ. ‘’Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ’’ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Κώστα Τάμπα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Η ομάδα μας του εύχεται καλή σταδιοδρομία και να εκπληρώσει τα όνειρά του.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις