Ανεβάζει τον «Παπουτσωμένο γάτο» η παιδική σκηνή του ΜΕΘ

Πρώτη Δημοσίευση: 05/02/2018 09:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/02/2018 09:59
Με πολύ κέφι και ενθουσιασμό συνεχίζονται οι πρόβες της Παιδικής Σκηνής του ΜΕΘ για το έργο «Ο παπουτσωμένος γάτος», που θα παρουσιαστεί στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής από την Παρασκευή 23 μέχρι και την Κυριακή 25/2, καθώς και από την Παρασκευή 2 μέχρι και την Κυριακή 4/3.
Πρόκειται για την πρώτη παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του ΜΕΘ και είναι αφιερωμένη στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι, η γενική δοκιμή θα είναι ανοικτή για τα παιδιά αυτά, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης μετάφρασης στη νοηματική για όσα παιδιά έχουν πρόβλημα ακοής (έπειτα από προσυνεννόηση).
Να σημειωθεί πως η παραγωγή αυτή αποτελεί μέρος της εκστρατείας για την άρση των εμποδίων προσβασιμότητας του Κάστρου Καλαμάτας.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Αναστασία Λεντούδη
Βοηθός σκηνοθέτη: Θεοδώρα Σπυροπούλου
Σκηνογραφία - ενδυματολογία: Βενετσάνος Μπαλόπουλος
Συνθέτης - στιχουργός: Λεωνίδας Βέλλης
Μουσικοί: Λεωνίδας Βέλλης, Κώστας Μανιάτης
Τραγούδι: Κατερίνα Κατσαμπάνη          
Φροντιστήριο: Μαρία Λυκούση                       
Ηχητικά - φωτισμοί: Γιώργος Νικολόπουλος
Κατασκευή σκηνικού: Γιώργος Αγγελόπουλος
Φωτογράφηση: Λεωνίδας Μακρής
Παίζουν: Παύλος Κλάδης, Κωνσταντίνος Ρέντας, Βασίλης Στεφανόπουλος, Βασιλική Σεβαστέλη, Ελένη Ρομπόγλου, Έλενα Παπαευγενίου, Κώστας Αλεξίου, Μαρία Λυκούση, Έλενα Καυκά, Θεοδώρα Σπυροπούλου, Ολυμπία Βενιζελέα, Σοφία Δούση, Ελένη Γιαννακοπούλου, Αντώνης Μπούνας, Τάκης Βασιλόπουλος, Γεράσιμος Δημόπουλος, Νικολέττα Λυμπεροπούλου, Χρυσούλα Σιψά.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις