Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η κυβέρνηση Σαμαρά υποθηκεύει το μέλλον της χώρας

Πρώτη Δημοσίευση: 12/08/2013 19:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/08/2013 19:12
Η ανύπαρκτη παρουσία μέχρι σήμερα - ουσιαστικά- του κόμματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" στη Μεσσηνία, από τις προηγούμενες ημέρες πήρε τέλος. Ιδιαίτερα, μετά το συνέδριο που έγινε και εξελέγησαν οι υπεύθυνοι μιας σειράς επιτροπών.
Προχθες το πρωί, παρουσία του Ιωάννη Μοίρα πολιτικού υπεύθυνου του κόμματος για την Πελοπόννησο, του Θόδωρου Τζανετάκη προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής, αλλά και των πολιτευτών στη Μεσσηνία Κ. Σπυρόπουλου, Παν. Γεωργόπουλου, Δ. Μπαρμπετσέα και Χρ. Σταματόπουλου (σ.σ. ο οποίος απουσίαζε), σε συνέντευξη τύπου, που παραχωρήθηκε στα γραφεία των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", στην οδό Αριστομένους, δόθηκε το μήνυμα ότι το κόμμα αλλάζει προσανατολισμό και πλέον η παρουσία του και στο Νομό μας θα είναι συνεχής.
 Παράλληλα, ο κ. Μοίρας στην κεντρική του παρέμβαση ξεκαθάρισε και τα πολιτικά όρια, στα οποία κινούνται. Το κόμμα του είναι ξεκάθαρα εναντίον των μνημονίων και της πολιτικής που φτωχοποιεί τους πολίτες και ζητούν την ανατροπή της. Παράλληλα, ζήτησε την απομάκρυνση, το γρηγορότερο δυνατό, της σημερινής κυβέρνησης, ενώ, τόνισε ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" εργάζονται για τη δημιουργία ενός δημοκρατικού - πατριωτικού τόξου, χωρίς της συμμετοχή, όμως, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, την τελευταία την χαρακτήρισε ως "θλιβερό φαινόμενο" και "πολιτική απάτη". Για τον κ. Μοίρα ο ΣΥΡΙΖΑ- Ε.Κ.Μ. ανήκει στο δημοκρατικό τόξο, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες συνιστώσες του.
Τέλος, για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση είπε, ότι αν και ο χρόνος είναι ακόμα πρόωρος θα κινηθούν σε στήριξη άφθαρτων προσώπων με σαφή αντιμνημονιακή πολιτική.
 
Του Αντώνη ΠετρόγιαννηΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις