Ανοίγουν τις πόρτες τους τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά κάνοντας τη δική τους open day

Πρώτη Δημοσίευση: 22/04/2018 09:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/04/2018 09:06
Τις πόρτες τους ανοίγουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, κάνοντας τη δική τους Open Day. Ειδικότερα, το Σάββατο 28 Απριλίου, από τις 11.00 το πρωί  μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, «προσκαλούμε  γονείς και παιδιά της περιοχής μας να γνωρίσουν το σχολείο μας, το πρόγραμμα σπουδών του, τη φιλοσοφία και τις αρχές του, με τρόπο δημιουργικό, ευχάριστο και διαδραστικό.
Θα δούμε δράσεις πρωτότυπες, διαφορετικές, αντιπροσωπευτικές του προγράμματος του σχολείου, δράσεις που στηρίζονται στην παράδοση, αλλά απηχούν ταυτόχρονα τη σύγχρονη εκπαιδευτική φιλοσοφία.
Τη μέρα εκείνη όλοι οι εργαζόμενοι και οι μαθητές  του σχολείου θα υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους, με το πιο ζεστό τους χαμόγελο, έτοιμοι να ξεναγήσουν, να παρουσιάσουν, να απαντήσουν στις απορίες και να λύσουν προβληματισμούς.
Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στην ιστοσελίδα του σχολείου (www.bougas-school.gr), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν.
Ενδεικτικά, κάποιες από τις δράσεις της ημέρας εκείνης είναι: Ρομπότ που παίζουν ποδόσφαιρο, πειράματα με πυραύλους, Αστρονομία, ρητορικοί αγώνες, θεατρικές δράσεις, μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, παραδοσιακά παιχνίδια, ενημερώσεις για τις βαθμίδες και τα προγράμματα,  sports, δώρα και πολλά ακόμη.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, λοιπόν, σας καλούν στη δική τους Open Day…
Είναι όλα στην Καλαμάτα, είναι όλα για μας και είναι τώρα! Έλα και εσύ!
Έλα να ρωτήσεις, έλα να μάθεις και να πάρεις το μέλλον στα χέρια σου! Γιατί όλα είναι δυνατά στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά! Σε περιμένουμε!».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις