Ανοιχτή εβδομάδα γνωριμίας στο αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα – Re:think

Πρώτη Δημοσίευση: 11/04/2017 16:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/04/2017 16:28
Tο μαγικό του κόσμο μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε το Πολυλειτουργικό Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα, μαζί με την ομάδα RE:THINK.
Όπως αναφέρουν: «Σας καλούμε να γνωρίσετε το Αγρόκτημά μας, τα σπορεία μας, τα φυντάνια μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, την Τράπεζα Σπόρων μας, τη μαγική διαδικασία της κομποστοποίησης.
Οπλιστείτε με ερωτήσεις, με καλή διάθεση και ελάτε να γνωρίσετε τη σποροτράπεζά μας, γίνετε κι εσείς σποροφύλακας της τοπικής μας βιοιποικιλότητας...
Ανακαλύψτε το Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης και γίνετε κι εσείς μέλη του, απολαμβάνοντας τη δυνατότητα να μειώνετε τα σκουπίδια σας, μεταμορφώνοντάς τα σε πλούσιο εδαφοβελτιωτικό χώμα, ιδανική τροφή για τα φυτά σας!
Ανακαλύψτε έναν άλλο τρόπο καλλιέργειας και παραγωγής, που βασίζεται στη συγκαλλιέργεια, στη μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος μέσω της κομποστοποίησης, στην πλήρη θρέψη των φυτών μέσω του ενεργού χώματος, που παράγεται από την κομποστοποίηση, καθώς και στον "αληθινό σπόρο", δηλαδή τον παραδοσιακό...
Γνωρίστε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και πώς μπορούν να οργανωθούν...
Αποκτήστε σπόρους και σπορόφυτα παραδοσιακών ποικιλιών και ξεκινήστε να καλλιεργείτε τη δική σας REAL τροφή!
Ανακαλύψτε την divine φρέσκια BIO μαρμελάδα πορτοκάλι, από το Αγρόκτημά μας, σε μια συνταγή μαγική με πολλές χρήσεις!
Ο τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μας επισκεφτείτε από τις 10/4 μέχρι και 14/4, από το πρωί, στο Αγρόκτημά μας, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Καλαμάτα.
Τηλ. πληροφορίες: 2721022505
F.B: Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα-RE:THINK».


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις