Ανοιχτή εκδήλωση αύριο για τα φλέγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου

Πρώτη Δημοσίευση: 04/03/2018 02:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/03/2018 02:55
Η Επιτροπή Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στον τρίτο όροφο, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και ώρα 19:30 με θέμα: «Ο αγροτικός κόσμος μπροστά στο φάσμα της φτώχειας και των κατασχέσεων αγροτεμαχίων».
Ομιλητής θα είναι ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας και Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας.
Μαζί με τα προβλήματα του Αγροτικού κόσμου, ο Μιχάλης Αντωνόπουλος θα ενημερώσει για τις πρώτες αντιδράσεις του Δημαρχείου σε σχέση με αίτημα που υπόβαλε η Επιτροπή μας για έκδοση Κοινωνικού Τιμολογίου όσον αφορά την παροχή νερού.
Σε αυτό της το αίτημα η Επιτροπή καλεί τις Δημοτικές Αρχές να λάβουν υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που η κρίση δημιούργησε για πολλούς συμπολίτες μας, απαλλάσσοντας όσους χρειάζεται εντελώς από την χρέωση και άλλους από τις διάφορες φορολογίες.
Η εκδήλωση γίνεται μέσα στα πλαίσια της διοργάνωσης πολλών εκδηλώσεων με θέμα την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού και την απειλή των κατασχέσεων, στις οποίες θα κληθούν να μιλήσουν εκπρόσωποι όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού Συνδικάτων και Κοινωνικών Φορέων.
Στόχος της Επιτροπής είναι η πλατιά ενημέρωση και συσπείρωση της μεσσηνιακής κοινωνίας  της Μεσσηνίας για τον κίνδυνο κατασχέσεων πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτεμαχίων. Η απειλή αυτή δεν θα προέρχεται μόνο από χρέη προς τις τράπεζες αλλά και χρέη προς το Δημόσιο όπως οι φόροι, χρέη ηλεκτρισμού και υδροδότησης.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις