ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας: «Δεν έχουμε δεχτεί συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά της ΛΑΕ»

Πρώτη Δημοσίευση: 20/12/2018 19:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/12/2018 19:04
Σε δημοσιεύματα στον Τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό) αναφέρθηκε δήλωση του στελέχους της Λαϊκής Ενότητας, Θ. Πετράκου, ότι η τελευταία έχει απευθυνθεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για συνεργασία στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καλαμάτας και είναι σε αναμονή της απάντησής μας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεκαθαρίζει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει δεχτεί κάποια συγκεκριμένη πρόταση από την πλευρά της ΛΑΕ, ώστε να καλείται να απαντήσει και, μάλιστα, να το μαθαίνει αυτό από τα τοπικά ΜΜΕ.
Για εμάς οι πολιτικές προτάσεις γίνονται ανοιχτά με συγκεκριμένο περιεχόμενο και διαδικασίες, όχι σε συζητήσεις κατά μόνας.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με απόφασή της σε όλη την Ελλάδα συμμετέχει και στηρίζει ανεξάρτητα ριζοσπαστικά αριστερά σχήματα πόλης, αλλά και Περιφερειών, που συγκροτούνται με ανοιχτές διαδικασίες βάσης. Στόχος μας είναι τα σχήματα αυτά να αποτελέσουν τοπικό κύτταρο αντίστασης και διεκδίκησης των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας, χωρίς συνδιαλλαγές με το κεντρικό και τοπικό κράτος. Σχήματα που αποσκοπούν, όχι σε μια καλύτερη διαχείριση του συστήματος, αλλά στην ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής προς όφελος των συμφερόντων εργαζομένων και λαού, μέσα από νικηφόρους κοινωνικούς αγώνες.
Όπου τέτοια σχήματα δεν υπάρχουν πρωτοστατούμε στην ίδρυσή τους. Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνόμαστε, όταν κρίνουμε ότι υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις, ισότιμα στους αγωνιστές και στις δυνάμεις της μαχόμενης Αριστεράς, μέσα από μαζικές ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες βάσης, όπου τοποθετούμαστε σύμφωνα με τις αρχές και στις πολιτικές μας θέσεις.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις