Αντιπολίτευση «αγνοείται» στη Μεσσήνη

Πρώτη Δημοσίευση: 18/09/2019 18:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/09/2019 18:54
Τα όσα συμβαίνουν στην «παράταξη Τσώνη» το τελευταίο διάστημα «φανερώθηκαν» για ακόμα μια φορά στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα. Ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης βρέθηκε να απαντήσει στο δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και στις σοβαρές αιχμές που άφησε για την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.  
Παράλληλα, η ασυνεννοησία στην ψηφοφορία για το ζήτημα της αναβάθμισης του δημοτικού σταδίου κατέδειξε το σοβαρό πρόβλημα στα «ενδότερα» της δημοτικής παράταξης.  
Σ’ όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί η απουσία του πρώην δημάρχου, αλλά και της Γεωργίας Παναγοπούλου. Η τελευταία απουσίαζε σε ακόμα μία συνεδρίαση και ήταν αυτή που ουσιαστικά είχε αναλάβει το δύσκολο ρόλο να απαντά στις «επιθέσεις» που δεχόταν η «παράταξή» της. Το βράδυ της Δευτέρας οι «παλιές καραβάνες», Τάσος Τσερπές και Ντίνος Μπουρίκας, προσπάθησαν κάποια στιγμή να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα στην εικόνα της παράταξής τους…  
Δε γνωρίζουμε αν θα συνεχιστεί και στο μέλλον αυτό το έλλειμμα αντιπολίτευσης στη Μεσσήνη, αλλά είναι δεδομένο ότι επηρεάζει την ορθή λειτουργία ενός Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ούτε και στη Δημοτική Αρχή κάνει καλό «μακροπρόθεσμα». 
Κ. Γαζ. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις