Απάντηση ΝΔ στην ομιλία Τσίπρα στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 12/01/2015 00:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/01/2015 00:39
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα στην Καλαμάτα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας  επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα.
Δεν θα σχολιάσουμε το “πρόγραμμά” του για την Οικονομία,  που προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό  “λεφτά υπάρχουν”.
Θα σχολιάσουμε όμως, τη “διαφορετική μεταναστευτική πολιτική” που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας που προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την  κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου.
Η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, αφήνοντας τον Σύριζα με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου “Υπατία”».Σχόλια

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 300.000 ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α ΡΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ,ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΛΑΕ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΒΕΙΣ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις