Απευθείας πτήσεις από Βρυξέλλες για Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 20/10/2017 21:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/10/2017 21:18
Την έναρξη απευθείας πτήσεων της Brussels Airlines από το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών προς την Καλαμάτα, από τις 28 Απριλίου έως τις 6 Οκτωβρίου 2018, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και συνέργειες με ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής.
Το νέο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων της Brussels Airlines θα συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη του αεροδρομίου Καλαμάτας το οποίο αποτελεί ήδη τα τελευταία χρόνια ένα διεθνή κόμβο, και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της Πελοποννήσου, καθώς ξεκινά και κλείνει την τουριστική περίοδο στην Ελλάδα με πτήσεις από το Φεβρουάριο ως το Δεκέμβριο. Παράλληλα, η απευθείας πλέον σύνδεση με τη βελγική πρωτεύουσα αναδεικνύει περαιτέρω και καθιερώνει τη Μεσσηνία ως σημαντικό τουριστικό προορισμό υψηλού κύρους και επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, συμβάλλοντας θετικά στην τόνωση του τουρισμού και της οικονομίας της περιοχής.
Η αεροπορική σύνδεση θα πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο, απευθείας από το αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών. Η δε εβδομαδιαία σύνδεση αναδεικνύει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του προορισμού και είναι αποτέλεσμα της δυναμικής που παρουσιάζει ο προορισμός από αγορές όπως το Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες.
Σχετικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, τόνισε ότι η αεροπορική σύνδεση είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής της Περιφέρειας για τη συνεχή ανάπτυξη του Διεθνούς Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας και της συνέργειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την TEMES Α.Ε. 
Πλέον, οι Βέλγοι - και όχι μόνο - ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον προορισμό, τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και τις εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και να απολαύσουν τις διακοπές τους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που συνδυάζει μοναδικά τον καιρό, τη φύση, την ιστορία και τη γαστρονομία.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις