Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 30/01/2019 17:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 30/01/2019 17:35
Οι αγρότες-και- της Μεσσηνίας έχουν βγει από την Κυριακή με τα τρακτέρ τους στους δρόμους, καθώς, όπως είπαν, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων. 
Μάλιστα, χθες οι αγρότες της Μεσσήνης δήλωσαν ότι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους άλλους συλλόγους της Μεσσηνίας και από κοινού θα αποφασίσουν για το πώς θα κινηθούν. Πάντως, δήλωσαν έτοιμοι για μια μεγάλη κινητοποίηση στην Καλαμάτα, κατά τις επόμενες ημέρες, που θα καταλήξει στην Π.Ε. Μεσσηνίας, ώστε να παραδώσουν έγγραφα με τα αιτήματά τους.
Όσο για ενδεχόμενο αποκλεισμό δρόμων, σημείωσαν ότι αυτό θα αποφασιστεί από κοινού έπειτα από συζητήσεις.
Στο μπλόκο της Μεσσήνης βρέθηκε χθες και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας. Όπως ανέφερε σχετικά, η παράταξή του χαιρετίζει τους αγώνες των αγροτών, που για ακόμα μια χρονιά είναι στα μπλόκα. Πρόσθεσε, δε, ότι τίποτα δε χαρίζεται και όλα κατακτώνται με αγώνες, ενώ ως παράδειγμα ανέφερε το αφορολόγητο. Αν και κουτσουρεμένο, αποτελεί «μιαν αχτίδα», που δείχνει ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.
Σχετικά με τα αιτήματα των αγροτών, είπε ότι η παράταξή του τα στηρίζει και γι’ αυτό επανειλημμένα έχουν τεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να βγει στους δρόμους, αφού μόνο έτσι μπορεί να βρει το δίκιο του.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις