Αποχωρεί ο Χρήστος Καλαντζής από την Καλαμάτα!

Πρώτη Δημοσίευση: 22/06/2017 08:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/06/2017 08:56
Ο αρχηγός της Καλαμάτας, Χρήστος Καλαντζής (την περυσινή σεζόν είχε 27 συμμετοχές, 22 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής, ενώ πανηγύρισε με τη «Μαύρη Θύελλα» το νταμπλ), γνωστοποίησε στον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα, ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει  τη Μαύρη Θύελλα τη νέα σεζόν, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.
Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη και πλέον η διοίκηση της Καλαμάτας θα πρέπει να ψάξει για μία ακόμη επιλογή όσον  αφορά στη «γραμμή» κρούσης.
Εξάλλου, αλλεπάλληλες συναντήσεις  με τον πρόεδρο της Καλαμάτας, Σταύρο Παπαδόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα, έχει ο νέος προπονητής Νίκος  Ζαλίκας, όπου συζητούν θέματα που αφορούν  την προετοιμασία, αλλά και την μετεγγραφική ενίσχυση. Ακόμη, ο κ. Ζαλίκας είχε συνάντηση και με τους Έλβιο Μάνα, Γιώργο Κατσούλη, που θα είναι οι συνεργάτες του.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις