Αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛ. και η πολιτευτής Μεσσηνίας, Κατερίνα Αργυροπούλου

Πρώτη Δημοσίευση: 17/06/2018 19:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/06/2018 19:58
Συνεχίζεται το μπαράζ αποχωρήσεων στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. μετά την αποδοχή του Πάνου Καμμένου, εμμέσως, στην υπογραφή Κοτζιά-Ντιμιτρόφ της τελικής Συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ για την αναγνώριση της ονομασίας των Σκοπίων ως «Βόρεια Μακεδονία» και τη ψήφο των ΑΝ.ΕΛ κατά της πρότασης δυσπιστίας της κυβέρνησης.
Η πολιτευτής Μεσσηνίας των ΑΝ.ΕΛ., Κατερίνα Αργυροπούλου που μάλιστα είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους στις τελευταίες εκλογές, γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κάνοντας λόγο για «κατάπτυστη συμφωνία» και αναφέροντας συγκεκριμένα:
«Μετά την σημερινή κατάπτυστη συμφωνία, που υπέγραψε ο Έλληνας Πρωθυπουργός στις Πρέσπες με την ανοχή του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. νοιώθω την ανάγκη να τονίσω την πλήρη αντίθεσή μου σε όλα τα παραπάνω, και να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν και με υποστηρίζουν και τους υπόσχομαι ότι ο αγώνας συνεχίζεται.Η σημαία δεν υποστέλλεται ποτέ.Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Όσο για τα σημερινά επεισόδια στις Πρέσπες "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ".

Μετά τιμής
Αικατερίνη Αργυροπούλου
Πολιτευτής ΜεσσηνίαςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις