Απόλλων Καλαμάτας: Αθλητισμός και πρωταθλητισμός πάνε μαζί στην ακαδημία του βόλεϊ…

Πρώτη Δημοσίευση: 20/09/2019 19:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/09/2019 19:27
Παράλληλα με τη γυναικεία ομάδα που από την πρώτη της κιόλας παρουσία στις εθνικές κατηγορίες (Α2) πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο, στον Απόλλωνα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες και τα «μικρά» αγωνιστικά τμήμα, με στόχο τον αθλητισμό ως υγιή και δημιουργική «απασχόληση» για τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα την καλλιέργεια του πρωταθλητισμού και την ανάδειξη νέων παικτριών και παικτών.
Το «προσκλητήριο» για τις «μικρές» είχε γίνει παράλληλα με την έναρξη της γυναικείας ομάδας, που αρχικά πέρασαν τρεις εβδομάδες προπονήσεων στον ανοικτό στίβο του Σταδίου της Παραλίας, παίρνοντας ενέργεια από την προπονήτριά τους και παλιά βολεϊμπολίστρια της Α1, Τζούλια Σταθάκη.
Από την περασμένη εβδομάδα οι προπονήσεις μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς και δίπλα στο φιλέ, με την εφαρμογή του προγράμματος χρήσης των αθλητικών χώρων που κατένειμε ο αθλητικός Φορέας του Δήμου Καλαμάτας.

Για τον Απόλλωνα οι ώρες είναι:
Τρίτη 5.30μμ-7.00μμ κλειστό στάδιο πολυκλαδικού
Πέμπτη 2.30-4.00μμ κλειστό στάδιο Παραλίας
Παρασκευή 5.30 με 7.00 μμ στο κλειστό Πολυκλαδικού
Ακαδημίες: Σάββατο και Κυριακή στο κλειστό στάδιο παραλίας ώρα 13.30 με 14.45
Κάθε Κυριακή 9-10.30 κλειστό στάδιο πολυκλαδικού
Πληροφορίες 6945592782 και 6932719679.
Μιλώντας στο «Θ» η Τζούλια Σταθάκη έδωσε το «στίγμα» της δουλειάς που γίνεται στις μικρές ηλικίες στον σύλλογο:
«Στην ακαδημία του Απόλλωνα έχουμε στόχο να κάνουμε τα παιδιά να συμμετέχουν στην φιλοσοφία του υγιή αθλητισμού, να είναι μια οικογένεια, μια παρέα, να μπορούν να περνάνε καλά, να έρχονται και να φεύγουν χαρούμενα. Από εκεί και πέρα στοχεύουμε στο να εξελιχθούν πάνω στο άθλημα της πετοσφαίρισης και να φτάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο, όπως η γυναικεία μας ομάδα που έχει σε τόσο λίγα χρόνια κάνει όλα αυτά τα βήματα.
Καλούμε όσα παιδιά θέλουν -και νέα εκτός από αυτά που ήδη είναι στην ομάδα- να έρθουν να συμμετέχουν σε αυτό και με το μεράκι και την αγάπη που έχω κι εγώ για αυτό το άθλημα θέλω να τους δώσω ό,τι καλύτερο για να συνεχίσουν να το αγαπούν και να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι».
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις