Απόψε η 4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 28/06/2019 07:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/06/2019 07:46
Στο επίκεντρο η διασκέδαση,  αλλά και η ασφάλεια των συμμετασχόντων 
Από κόσμο αναμένεται να γεμίσει απόψε το μεγαλύτερο μέρος της οδού Ναυαρίνου, αφού εκεί θα πραγματοποιηθεί η 4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας.
Οι στόχοι της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι τρεις, όπως λένε και οι διοργανωτές της: αρχικά η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου, έπειτα η ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής και, φυσικά, η διασκέδαση των συμμετασχόντων.
Χθες, σε συνέντευξη Τύπου, έγινε γνωστή η έμφαση που έχει δοθεί στα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί στην οδό Ναυαρίνου, με δεκάδες εθελοντές. Έτσι θα υπάρχουν πεζοπόρα τμήματα στο πεζοδρόμιο, αλλά και έλεγχος μέσα από τη θάλασσα, για να μη σημειωθούν απρόοπτα.
Οι άνθρωποι του Δήμου Καλαμάτας, λοιπόν, καλούν τον κόσμο να φτάσει στην οδό Ναυαρίνου απόψε, αλλά να μην υπάρξουν ακρότητες και ειδικά στο θέμα της κολύμβησης, αφού πάντα η θάλασσα έχει τους δικούς της κινδύνους, αν ο κολυμβητής δεν είναι νηφάλιος.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι τρία θα είναι τα επίκεντρα διασκέδασης από πλευράς Δήμου και ειδικότερα:
1. Κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας
2. Χώρος έναντι Ιερού Ναού Ανάστασης
3. Δημοτικό parking οδού Ναυαρίνου.
Όπως, δε, αναφέρουν οι διοργανωτές, εκτός από το νυχτερινό μπάνιο, η βραδιά περιλαμβάνει πάρτι από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, μουσική από συγκροτήματα και DJ, καθώς και κλήρωση δώρων.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις