Αρχίζει ο παραθερισμός στην Αγία Μαρίνα

Πρώτη Δημοσίευση: 06/07/2019 18:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/07/2019 18:06
Μεθαύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου ξεκινά η πρώτη περίοδος παραθερισμού στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο. Η κατασκήνωση είναι έτοιμη από πλευράς υποδομών, τις οποίες έχει συντηρήσει ο Δήμος Καλαμάτας με πρόσφατη εργολαβία, έχει στελεχωθεί με το κατάλληλο προσωπικό και αναμένει να υποδεχθεί 135 αγόρια και κορίτσια Δημοτικού για την πρώτη περίοδο, που θα διαρκέσει από 8 Ιουλίου έως 17 Ιουλίου.
Χθες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα στελέχη της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας, στο Δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, της προέδρου Δ.Σ. της Κατασκήνωσης, δημοτικής συμβούλου Αναστασίας Μπελογιάννη και της αντιδημάρχου Πρόνοιας Χρυσής Λιάππα.
Τα στελέχη αναχώρησαν για την κατασκήνωση, προκειμένου να προετοιμάσουν την υποδοχή των παιδιών της πρώτης περιόδου και ο δήμαρχος τους έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις για την επιτέλεση του έργου τους, θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών και τη μέριμνα για την υγεία τους, καθώς και την αποτροπή κινδύνου πυρκαγιάς.
Ο Π. Νίκας ζήτησε, επίσης, από τα στελέχη να ασκούν τα καθήκοντά τους με υπευθυνότητα και να πειθαρχούν στις οδηγίες της αρχηγού, τονίζοντας την ανάγκη διενέργειας αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων.
Θα ακολουθήσουν οι εξής κατασκηνωτικές περίοδοι:
•2η Περίοδος: από 18 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου και θα φιλοξενηθούν σ' αυτήν παιδιά Δημοτικού, 111 τον αριθμό
•3η Περίοδος: από 29 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου και θα φιλοξενηθούν σ' αυτήν περί τους 75 ηλικιωμένοι &
•4η Περίοδος: από 9 έως 18 Αυγούστου και θα φιλοξενηθούν σ' αυτήν περί τα 55 άτομα με αναπηρία.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις