Αρχίζουν να λειτουργούν τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Καλαμάτας και Πύλου

Πρώτη Δημοσίευση: 01/09/2013 10:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/09/2013 10:50
Ξεκινά τη λειτουργία του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, μετά την υπογραφή, χθες, της σχετικής διαπιστωτικής πράξης από το γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μαν. Αγγελάκα.
Με αυτήν διαπιστώνεται η έναρξη λειτουργίας του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου και εγκρίνεται η έκθεση απογραφής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, καθώς και το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής από τις 25 Απριλίου 2013.
Προ ημερών, είχε δημοσιευθεί σε ΦΕΚ Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την κατανομή τακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.
Σε δηλώσεις του, σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, ο κ. Νίκας εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Αγγελάκα για τις ποικίλες και επί σειρά μηνών παρεμβάσεις του. Το εν λόγω Νομικό Πρόσωπο θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, καθώς θα δώσει στο Δήμο Καλαμάτας τη δυνατότητα παρεμβάσεων σε ό,τι αφορά στο θαλάσσιο μέτωπο, τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, τον τουρισμό και, ιδιαιτέρως, την κρουαζιέρα.
Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.
Εξάλλου, με άλλη διαπιστωτική του πράξη ο κ. Αγγελάκας υπέγραψε την έναρξη λειτουργίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου.  Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις