Αρώματα και μουσική…

Πρώτη Δημοσίευση: 18/05/2019 11:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/05/2019 11:14
Αύριο,  ολοκληρώνεται η 8η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φίλων των λουλουδιών και της υπαίθρου από την Παρασκευή 10 Μαΐου, όταν ξεκίνησε η λειτουργία της στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. 
Χθες, μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας "γέμισαν" από το απόγευμα έως το βράδυ, µε μουσική το Δηµοτικό Πάρκο Σιδηροδρόµων, δηµιουργώντας µια «μουσική διαδροµή» από την είσοδο του Πάρκου στην οδό Κρήτης µέχρι τους χώρους όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τα ανθόφυτα.  
Επίσης,, η Παιδική Χορωδία του Δηµοτικού Ωδείου Καλαµάτας έδωσε συναυλία στο χώρο του αναψυκτηρίου, συνοδεία φλάουτων, µε τίτλο «Βάζει η γη τα γιορτινά και λουλούδια απλώνει», υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας του Δηµοτικού Ωδείου Καλαµάτας, Βίκης Βασιλειάδη. 
Τέλος, αύριο στις 8.30 το βράδυ, στο χώρο του πατινάζ, μέλη της σχολής χoρού Vive Bailando θα αποδώσουν διάφορους χορούς, ενώ έντεχνα τραγούδια θα τραγουδήσει η Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου, με τη συνοδεία του Γιάννη Καλογερόπουλου στα πλήκτρα και στο τραγούδι. 
Μοναδική ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να περάσουν ευχάριστες ώρες "γεμάτες" αρώματα και μουσική. 
Α.Π.   Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις