Ας πούμε και μιαν αλήθεια…

Πρώτη Δημοσίευση: 10/11/2017 15:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/11/2017 15:38
Από το μακρινό 1971 ο Διονύσης Σαββόπουλος έγραφε και τραγουδούσε: «Πολλά ήταν τα ψέματα που είπαμε ως εδώ/ ας πούμε και μια αλήθεια κι ας πέσει στο γιαλό». 
Θα μπορούσε να ισχύει με τον καλύτερο τρόπο για τα λόγια και τα έργα του δημάρχου Δυτικής Μάνης, Ιωάννη Μαραμπέα, για την περίφημη πλέον στέγη του Γυμνασίου - Λυκείου στην Καρδαμύλη. 
Πράγματι ο δήμαρχος είπε πολλά και ορισμένα ήταν και προσβλητικά για την εφημερίδα μας. Αυτό είναι το ήθος του. Εμάς δε μας αγγίζουν. Κι αν αυτός δε δέχεται "μύγα στο σπαθί του" γιατί βγαίνει δήμαρχος κάποιες τετραετίες, η εφημερίδα έχει ιστορία βαριά. Ας μετρήσει από το 1899 μέχρι σήμερα. Κάθε μέρα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Οπότε ας μην αναφέρεται στην… εμπιστοσύνη του κόσμου.  
Οι παραλείψεις του για το πρόβλημα τη στέγης… ένα φορτίο λάθη. Δικά του και της Περιφέρειας και του πρώην ΟΣΚ. Δε θα μείνουμε, όμως, σ' αυτά. 
Αν, όντως, ενδιαφέρεται για τους δημότες της περιοχής του, ας φροντίσει να διαφυλάξει την ακεραιότητά τους με τον καλύτερο τρόπο και να ολοκληρώσει - σωστά τεχνικά- το έργο. Αυτά.  
Α.Π.  


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις