Αύριο ή την Τρίτη η ανακήρυξη των νέων δημάρχων και συμβούλων

Πρώτη Δημοσίευση: 29/06/2014 08:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/06/2014 08:10
Αύριο ή το αργότερο την Τρίτη θα γίνουν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 18ης και της 25ης Μαΐου, καθώς στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας αναμένεται να αναρτηθεί η πολυπόθητη ανακήρυξη για τους Δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης, Οιχαλίας, Δυτικής Μάνης και Πύλου – Νέστορος.
Με την ανακήρυξη πλέον θα ξεκαθαρίζεται ο επιτυχών συνδυασμός σε κάθε Δήμο (γι’ αυτό υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για το Δήμο Μεσσήνης), ενώ το βασικό ενδιαφέρον θα συγκεντρώσουν οι πίνακες με το ποιοι τελικά σύμβουλοι εκλέγονται και θα συμμετέχουν στα νέα Δημοτικά Συμβούλια και τις νέες Δημοτικές Αρχές, που θα αναλάβουν από την 1η Σεπτεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά το Δήμο Μεσσήνης, η ανακήρυξη αναμένεται να επιβεβαιώσει την ανάληψη των καθηκόντων από τον νυν δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο, καθώς στη συνεδρίασή του το Πολυμελές Πρωτοδικείο επικύρωσε το αποτέλεσμα που είχε αναρτηθεί και εκλέγει δήμαρχο τον κ. Αναστασόπουλο με μία ψήφο.
Η ανάρτηση της ανακήρυξης θα διαρκέσει τρεις ημέρες και αμέσως μετά για επτά ημέρες, όποιος έχει αντιρρήσεις, μπορεί να καταθέσει ένσταση, η οποία θα εκδικασθεί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις