Αύριο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλο

Πρώτη Δημοσίευση: 14/12/2013 16:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/12/2013 16:41
Αύριο στις 6.00 το απόγευμα θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πύλου – Νέστορος στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στην Πύλο.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης μαζί με τους μαθητές των Νηπιαγωγείων της Πύλου θα ανάψουν το δέντρο, ενώ η χορωδία Santaroza του Ωδείου Πύλου θα συνοδεύσει μουσικά τη βραδιά.
Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς και ιδιώτες, προγραμματίζει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
«Με αίσθημα αντίστασης στην κατήφεια, όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δημιουργούμε εορταστική ατμόσφαιρα. Τα λαμπιόνια του δέντρου ας φωτίσουν τις καρδιές μας και το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο ας μας συντροφεύει όλη τη χρονιά. Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο προσκαλούν όλους τους δημότες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ελπίδα, αισιοδοξία και χαμόγελο τα όπλα μας ενάντια στις καθημερινές δυσκολίες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις