Αύριο η 6η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας, όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή!

Πρώτη Δημοσίευση: 14/06/2019 20:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/06/2019 20:36
Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της Τριφυλίας για 6η συνεχή χρονιά! Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, βασικός διοργανωτής της εκδήλωσης, μας καλεί όλους να γίνουμε ένα και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου (τριήμερο του Αγίου Πνεύματος), στην Κυπαρισσία!
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Στόχος της Λευκής Νύχτας είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας με την ταυτόχρονη αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτό, τα εμπορικά καταστήματα μένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους επαγγελματίες να ρίχνουν τις τιμές ή να κάνουν δελεαστικές προσφορές για τους καταναλωτές. Τόσο ο αριθμός των παράλληλων εκδηλώσεων στην πόλη τη βραδιά αυτή όσο και η ποιότητά τους καθιστούν τη συγκεκριμένη γιορτή μία από τις κορυφαίες στην Πελοπόννησο».
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στη φετινή 6η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας, που έχει σύνθημα «Όλη η πόλη μια γιορτή», περισσότερα από 11 μουσικά σχήματα θα τοποθετηθούν σε διάφορα κομβικά σημεία, ενώ θα υπάρχουν θεατρικά και χορευτικά δρώμενα που θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Την ίδια ώρα οι επαγγελματίες της πόλης προετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις. Χορός – Μουσική – Εκπλήξεις – Live – Προσφορές – Εκπτώσεις και κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες! Μη λείψει κανείς!Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις