Αύριο προβολή στο Κανάλι της Βουλής του Δήμου Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 02/06/2018 19:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/06/2018 19:28
Αύριο Κυριακή θα προβληθεί ο Δήμος Τριφυλίας στην εκπομπή «Από τόπο σε τόπο» στο Κανάλι της Βουλής, από τις 12.00 έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι. Τα γυρίσματα της εκπομπής, με παρουσιαστή το Χρήστο Μυλωνά, έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Απριλίου στο πάρκο μπροστά από τη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων. Η εκπομπή είναι εξωτερικής παραγωγής και ο Δήμος Τριφυλίας, για την προβολή του, διέθεσε μέσω της Κοινωφελούς του Επιχείρησης περίπου 6.300 ευρώ, για την παραγωγή, τη διαμονή και τη σίτιση παρουσιαστή και τηλεοπτικού συνεργείου.
Στα γυρίσματα συμμετείχαν με τα χορευτικά τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Πυρσός», o Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) και ο Σύλλογος Γυναικών Κοπανακίου «Καλλιπάτειρα».
Το παραδοσιακό τραπέζι με προϊόντα παραγωγών της Τριφυλίας και εδέσματα του τόπου έστησαν ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης και ο Σύλλογος Γυναικών Λεύκης.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή, έγιναν τηλεοπτικές λήψεις σε τουριστικά αξιοθέατα του Δήμου, ενώ από τον Προφήτη Ηλία Γαργαλιάνων κι αγναντεύοντας τη νήσο Πρώτη, παραχώρησε συνέντευξη ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας.
Όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την προβολή της εκπομπής για να δουν και θαυμάσουν εαυτούς και αλλήλους, καθώς και τη μαγευτική Τριφυλία, αύριο Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι στο Κανάλι της Βουλής!

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις