Αύριο στη Σπάρτη το τρίτο φιλικό προετοιμασίας της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 17/08/2019 08:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/08/2019 08:13
Αυτή την Κυριακή 18/08/2019 η ομάδα της Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει το τρίτο φιλικό της παιχνίδι με αντίπαλο τον Π.Σ. Η Σπάρτη. Θα είναι το πρώτο μετά την επιστροφή από το αθλητικό κέντρο του Πηλίου και σίγουρα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει σε συμπεράσματα στον προπονητή Βασίλη Βούζα. Το αυριανό τεστ θα ξεκινήσει στις 18:00 μ.μ. στο εθνικό στάδιο της λακωνικής πρωτεύουσας και μάλιστα οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένοι ορίζοντας εισιτήριο με γενική είσοδος 5 ευρώ.
Την Τετάρτη στις 21/08/2019 η Μαύρη Θύελλα έχει προγραμματίσει να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και γι’ αυτό το σκοπό θα ταξιδέψει στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική Θύελλα Πατρών (στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Περιβόλα). Και αυτό το παιχνίδι έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Η επίσημη ανακοίνωση για Σάμσον τζούνιορ

Ο Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανακοίνωσε και επίσημα: την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Benjamin Samson ο οποίος την νέα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ομάδας μας. Είναι μεσοεπιθετικός και για τα δύο επόμενα χρόνια θα φοράει τα μελανόλευκα.
Το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση του νεαρού Γκανέζου πολιτογραφημένου Σουηδού κάτι τέτοιο συμβαίνει αφού το dna του πατέρα του Charles κληρονομήθηκε στο ακέραιο απ’ ότι φαίνεται από τον γιο ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις στο Πήλιο κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Έπεισε το τεχνικό δίδυμο Βούζα – Χριστοφιλέα και αποκτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Μάλιστα έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στον πατέρα του να ξαναβρεθεί στα μέρη μας στο τέλος του μήνα για να δει το τέκνο του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα που τόσο αγάπησε!Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις