Βίντεο με άρωμα Μεσσηνίας

Πρώτη Δημοσίευση: 08/09/2017 20:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/09/2017 20:38
Η ταινία  «Greece–A 365-Day Destination” σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα και διάρκειας  3’:36’’, συμμετέχει με αξιώσεις στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών», που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσής του,  στο Τσένκντου της  Κίνας, 11 έως 16 Σεπτεμβρίου 2017. Από την ταινία υπάρχουν πολλά κομμάτια της που αναδεικνύουν τη Μεσσηνία
Γενικότερα, οι εικόνες, ο ήχος και τα χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου, είναι το θέμα  του νέου  βίντεο του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας  μας στο εξωτερικό, ως ιδανικού παγκόσμιου  προορισμού διακοπών 365 ημέρες τον χρόνο, σύμφωνα με την στρατηγική επικοινωνίας της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Στον διαγωνισμό θα βραβευθούν τα καλύτερα  βίντεο τουριστικής προβολής χωρών, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία των πολυμέσων στο μάρκετινγκ των τουριστικών προορισμών.
Α.Π.
Video: 


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις