Βασίλης Κοσμόπουλος: «Με υλικά από το παρελθόν ή με καινούργιο κεφάλαιο το χτίσιμο του Δήμου;»

Πρώτη Δημοσίευση: 29/05/2019 08:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/05/2019 08:32
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και ο μηχανισμός του έτερου υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας, Βασίλη Κοσμόπουλου, ο οποίος θα αναμετρηθεί την Κυριακή με τον Θανάση Βασιλόπουλο για το… τιμόνι του Δήμου την επόμενη τετραετία.
Χθες το βράδυ τα μέλη της παράταξης "Καλαμάτα Μπροστά" είχαν σύσκεψη στο "Φαραί Παλλάς" προκειμένου να καθορίσουν και την πολιτική που θα ακολουθηθεί τις επόμενες ημέρες, μέχρι να ανοίξουν και πάλι οι κάλπες.
Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο κ. Κοσμόπουλος θα έχει έναν κύκλο επαφών με άλλους ανθυποψηφίους του οι οποίοι δεν κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερο γύρο, προκειμένου να υπάρξουν τυχόν προγραμματικές συμφωνίες.
Πάντως, σύμφωνα με κύκλους της παράταξής του, οι δημότες της Καλαμάτας, πέρα από τις όποιες "συμφωνίες",  θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να χτίσουν το μέλλον του Δήμου με υλικά του παρελθόντος ή με πρόσωπα που αποδεδειγμένα έχουν τις ικανότητες να διαχειριστούν με επάρκεια όλα τα "πρέπει" που υψώνονται, προκειμένου οι πολίτες να απολαύσουν έναν Δήμο περισσότερο όμορφο και ανθρώπινο, δικαιότερο.
Από την άλλη πλευρά, με αφορμή το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, ο Βασίλης Κοσμόπουλος με δημόσια τοποθέτησή του αναφέρει: "Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του Δήμου Καλαμάτας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Κάναμε το πρώτο μεγάλο βήμα για την αναγέννηση του Δήμου μας. Προσωπικά ευχαριστώ:
●  τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την προτίμηση τους
●  τους πολίτες που με θετική διάθεση άκουσαν τις προτάσεις μας και ξέρουν το σχέδιό μας για τον Δήμο
● τους υποψηφίους, με τους οποίους δώσαμε μαζί αυτόν τον ωραίο αγώνα
● τους φίλους του συνδυασμού μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την υποστήριξη του εκλογικού μας κέντρου.
Είμαι εδώ μπροστά σας και θέλω να υποσχεθώ στον καθένα και την καθεμία σας προσωπικά ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας".
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις