Βρέθηκαν εκατομμύρια δολάρια κρυμμένα κάτω από στρώμα

Πρώτη Δημοσίευση: 25/01/2017 09:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/01/2017 09:38
Αστυνομικοί που διενεργούσαν έρευνα για ξέπλυμα χρήματος σε περιοχή της Μασαχουσέτης έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν εντόπισαν 20 εκατομμύρια δολάρια κρυμμένα κάτω από ένα στρώμα.
Μάλιστα η Εισαγγελία της Βοστώνης έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, που δείχνει πολλές δεσμίδες χαρτονομισμάτων εντός του πλαισίου του κρεβατιού μετά την επιδρομή των αστυνομικών σε διαμέρισμα της κωμόπολης Γουέστμπορο.
Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν μια υπόθεση διεθνούς απάτης τριών δισ δολαρίων, ακολούθησαν έναν Βραζιλιάνο απ’ τη Νέα Υόρκη στη διεύθυνση στο Γουέστμπορο. Ο 28χρονος Κλεμπερ Ρενέ Ριζέριο Ρότσα αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για απόπειρα ξεπλύματος χρήματος.
Οι επιθεωρητές της αστυνομίας ερευνούσαν τις δραστηριότητες της TelexFree Inc, μιας εταιρείας που εδρεύει στο Μάρλμπορο της Μασαχουσέτης μετά από καταγγελίες ότι λειτουργούσε επενδυτικό σχήμα τύπου πυραμίδας. Ομοσπονδιακοί πράκτορες ερεύνησαν τα κεντρικά της εταιρείας το 2014 και δύο απ’ τους ιδρυτές της καταδικάστηκαν. Ο ένας εξ’ αυτών, ο Κάρλος Βάνζελερ,διέφυγε στη Βραζιλία, ενώ ο άλλος, ονόματι Τζέημς Μέριλ, ομολόγησε την ενοχή του τον περασμένο Οκτώβριο κι αναμένει την ανακοίνωση της ποινής τον ερχόμενο μήνα.
iefimerida.grΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις