Γέμισε με κόσμο & μουσική το Πνευματικό Κέντρο στη γιορτή των εθελοντών

Πρώτη Δημοσίευση: 08/12/2016 08:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/12/2016 08:53
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα μια γιορτή, με την οποία ο Δήμος Καλαμάτας θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εθελοντές που πλαισιώνουν τις δραστηριότητές του.
Η γιορτή διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο και πλαισιώθηκε από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο τραγούδησαν εθελοντικά οι ερμηνεύτριες Σταυρούλα Νικολόπουλου, Μιμίκα Τάσση, Claudia Delmer, Σοφία Γιαννοπούλου και Ευτυχία Δημητρακοπούλου. Μουσική έπαιξε εθελοντικά το συγκρότημα «Εκτός απροόπτου», με μέλη του τους: Παναγιώτη Συντέτα, Στράτο Νικολόπουλο, Μπάμπη Κληρονομίδη, Περικλή Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Τιόπουλο, Διονύση Αντωναίο και Δημήτρη Μπρατσιάκο.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, σε χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τους εθελοντές για την προσφορά τους και αναφέρθηκε σε όλους τους τομείς δράσης των εθελοντών στο Δήμο Καλαμάτας, όπως σε θέματα πολιτισμού, κοινωνικά, αθλητισμού, πολιτικής προστασίας, υγειονομικής κάλυψης και παροχής Πρώτων Βοηθειών.
Συνεχάρη, επίσης, τους εκπροσώπους 25 συλλόγων με εθελοντική δράση, οι οποίοι παρίσταντο στη γιορτή, για τη συνεισφορά τους στη ζωή της πόλης και ευχαρίστησε την Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Καλαμάτας, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο, που οργάνωσε την εκδήλωση.
Επίσης, απηύθυνε ευχαριστίες προς τους καλλιτέχνες που έπαιξαν μουσική ή τραγούδησαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.
Τέλος, έκανε έκκληση προς τους πολίτες της Καλαμάτας να βοηθήσουν το συνάνθρωπο στις δύσκολες μέρες που έρχονται, πυκνώνοντας τις τάξεις των εθελοντών και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις