Γενικός γραμματέας στο νέο Δ.Σ. Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ο Παναγιώτης Παπαντωνίου

Πρώτη Δημοσίευση: 12/04/2018 19:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/04/2018 19:02
Γενικός γραμματέας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) για τη διετία 2018-2020 εκλέχθηκε ο Καλαματιανός Παναγιώτης Παπαντωνίου.
Να σημειωθεί πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Μαρτίου, ενώ προχθές αυτό συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Κώστας Κεπαπτσόγλου
Αντιπρόεδρος: Λίλα Γαϊτανίδου
Γενικός γραμματέας: Παναγιώτης Παπαντωνίου
Ειδικός γραμματέας: Μαρία Σαρτζετάκη
Ταμίας: Θανάσης Τσιάνος
Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ιδρύθηκε το 1976 ως το επιστημονικό και επαγγελματικό σωματείο που εκπροσωπεί τους Έλληνες συγκοινωνιολόγους μηχανικούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αριθμεί σήμερα περισσότερα από 800 μέλη, τα οποία είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εξειδικευμένοι συγκοινωνιολόγοι μηχανικοί (προερχόμενοι κατεξοχήν από πανεπιστημιακά τμήματα Πολιτικών και Τοπογράφων Μηχανικών) από επαγγελματικούς χώρους του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, που είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό, σχεδιασμό, εφαρμογή, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση συγκοινωνιακών συστημάτων με στόχο την παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας και άνεσης στις μετακινήσεις προσώπων και αγαθών.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις