Γερμανικό Lied με τραγούδια του Schubert στο ωδείο της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 18/11/2016 15:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/11/2016 15:07
Η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολών της «Φάρις», διοργανώνουν και φέτος τον κύκλο συναυλιών μουσικής Δωματίου «Μουσικές του Κόσμου».
Στο πλαίσιο αυτό, η Κατερίνα Βουρνάζου θα διδάξει τραγουδιστές και πιανίστες του Ωδείου τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να συνεργάζονται στην απόδοση της απαιτητικής και γοητευτικής φόρμας του Lied, που τόσο ώριμα, μεστά και ποιητικά υπηρέτησε ο Franz Schubert. Το σεμινάριο θα είναι διήμερο.
Επίσης, μεθαύριο Κυριακή, στις 19.00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, το Καλλιτεχνικό Καφενείο επιστρέφει φιλοξενώντας... τον Franz Schubert και την Κατερίνα Βουρνάζου, με αντικείμενο το γερμανικό Lied. Συνοδοιπόροι σε αυτή τη βραδιά θα είναι η Χριστίνα Γιαννακοπούλου, η Κατερίνα Παλαιολόγου, η Μαρία Παπαπετροπούλου και ο Στάθης Γυφτάκης, που θα παρουσιάσουν τραγούδια του Schubert και θα μιλήσουν για το γερμανικό Lied.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις