Γιάννης Λάσκαρης: «Ένα κίνημα πολιτών και μια φωνή για τις γειτονιές και τα χωριά στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Πρώτη Δημοσίευση: 29/05/2019 13:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/05/2019 13:36
Μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο απέκτησε ο συνδυασμός «Επανεκκίνηση για το Δήμο Μεσσήνης», μια θέση που αποκτήθηκε με έντιμο αγώνα και τη συνεργασία ενεργών πολιτών της επικράτειας  και πενιχρά οικονομικά μέσα.
Ο δε επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Λάσκαρης δήλωσε σχετικά: «Ήταν ένας έντιμος αγώνας και νικητής βγήκε η συνεργασία, η διαφάνεια και η προσήλωση σε μια ήρεμη και σοβαρή παρουσίαση. Ευχαριστώ τους συνεργάτες, τους φίλους και όσους συμπαραστάθηκαν και, φυσικά, τους συμπολίτες που μας τίμησαν και εκείνα τα Μέσα Ενημέρωσης που επέτρεψαν να ακουσθεί η φωνή μας. Νίκησε η ανεξαρτησία και η εντιμότητα, αφού δεν “εκβιάσαμε” και δεν υφαρπάξαμε την ψήφο των συμπολιτών μας σε μικρής διάρκειας προεκλογικές εξορμήσεις (σχεδόν δεκαπέντε ημερών) και πλέον θα υπάρχει μια φωνή για όλους, γιατί ο αγώνας συνεχίζεται και τα προβλήματα επιζητούν λύσεις.
Θα αγκαλιάσουμε τις γειτονιές, τα χωριά και σύντομα θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος παρουσίας μας. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, που βάζει τα θεμέλια της ανεξάρτητης παρουσίας στα αυτοδιοικητικά του Δήμου μας».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις