Γιατί δεν ανακοινώθηκε;

Πρώτη Δημοσίευση: 20/09/2019 13:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/09/2019 13:52
Καμία ανακοίνωση δεν έγινε επίσημα από το αρμόδιο Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 46χρονου, όταν η 49χρονη κουμπάρα του, του κάρφωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό. Το γεγονός έλαβε δημοσιότητα όταν διοχετεύτηκαν σε ένα και μόνο αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό φωτογραφίες και δηλώσεις του θύματος. 
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση με αυτό τον τρόπο, η επίσημη αιτιολογία από την Αστυνομία ήταν πως δεν υπήρξε ανακοίνωση για λόγους προσωπικών δεδομένων που αφορούσαν στη δράστιδα.  
Ωστόσο, χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, η 49χρονη προφυλακίσθηκε χωρίς αυτεπάγγελτα, αλλά και με αίτημα να ζητηθεί οποιαδήποτε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. 
Είναι απορίας άξιο, λοιπόν, για ποιον λόγο επιλέχθηκε η μη ανακοίνωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου του συγκεκριμένου γεγονότος, το οποίο από καθαρή τύχη δεν κατέληξε σε ανθρωποκτονία. 
Όσο γι’ αυτούς που στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό αθηναϊκό κανάλι σχολίαζαν χθες ότι τα τοπικά Μέσα έκρυψαν το γεγονός, αφήνοντας υπονοούμενα ότι υπάρχουν συμφέροντα, δεν αξίζουν καμία απολύτως απάντησης… 
Β.Β. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις