Γιώργος Αθανασόπουλος: «Τα όνειρά μας για τη Μεσσήνη θα γίνουν πράξη»

Πρώτη Δημοσίευση: 20/04/2019 11:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/04/2019 11:17
Τελέστηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και παρουσίασε το πρόγραμμα του για το Δήμο Μεσσήνης  
 
Παρουσία πλήθος κόσμου, που «έκλεισαν» την οδό Μουλαβασίλη στο κέντρο της Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε τους δημότες να εμπιστευτούν το συνδυασμό του «Δύναμη Δημιουργίας» για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους για τη Μεσσήνη. Δεν παρέλειψε να ασκήσει «δριμεία» κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα στον Γιώργο Τσώνη, που τον κατηγόρησε για οπισθοδρόμηση στο Δήμο Μεσσήνης, αλλά και έργα βιτρίνας που κάνει με δανεικά, βεβιασμένα, τους τελευταίους μήνες.
Επίσης, αναφέρθηκε στο όραμά του για το Δήμο Μεσσήνης βάζοντας «ψηλά» στην ατζέντα ζητήματα ασφαλείας, τουρισμού και αγροτικού τομέα.
Παράλληλα, ο Γιώργος Αθανασόπουλος παρουσίασε και το πρόγραμμά του για κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Μεσσήνης.
Εκτός του πλήθους κόσμου που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, το «παρών» έδωσαν ο πρώην υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο πρώην δήμαρχος Μεσσήνης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Αναστασόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας Νατάσα Κυριακοπούλου, ο πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. της Μεσσήνης Πέτρος Σκιαδάς, καθώς και αρκετοί υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Γιώργος Αθανασόπουλος στο «φύλλο» της Κυριακής.
 
Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις