Γιώργος Μπέζος μαινόμενος…

Πρώτη Δημοσίευση: 12/10/2018 14:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/10/2018 12:08
Οι τελευταίες εξελίξεις με τη ΣΔΙΤ διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο δεν άρεσαν στο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, γι' αυτό μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook γράφει: "Όχι απλά απαλλοτρίωση αλλά επίταξη των χωραφιών που οι Αρκάδες ΔΕΝ πούλησαν στη ΤΕΡΝΑ, που η ΤΕΡΝΑ τα παρουσίασε με κάλπικα συμβόλαια ως δικά της, που τα κάλπικα τα έλεγξε η περιφέρεια του Τατούλη και ο ίδιος προσωπικά, ενώ ήξερε ποιοι ιδιοκτήτες δεν τα είχαν πουλήσει, για να κερδίσει η ΤΕΡΝΑ το διαγωνισμό ιδιωτικής χωροθέτησης και να πάρει έγκριση της ΜΠΕ, που έχει ψεύτικα στοιχεία και που η αίτηση ακύρωσης της στο ΣτΕ έχει αναβληθεί από την έδρα 17 φορές μέχρι σήμερα.
Που το ελεγκτικό συνέδριο δεν περίμενε για να δώσει έγκριση στη θυγατρική της Τέρνα, που δεν ιδρύθηκε ποτέ ούτε έχει αριθμό ΓΕΜΗ παρόλο που στο Ελεγκτικό Συνέδριο παρουσιάστηκε καταστατικό και ελέγχθηκε αλλά τώρα δεν το βρίσκουν να μας το δώσουν.
Που έχει γίνει μήνυση στους δικαστές για ψευδή βεβαίωση ανύπαρκτης εταιρείας αλλά η μήνυση έχει κολλήσει στο συρτάρι του εισαγγελέα, που όλα αυτά γίνονται για να κατασκευαστεί ένα εργοστάσιο 165 εκατομμυρίων ευρώ για να πετάμε τα σκουπίδια στον ίδιο κάδο χωρίς διαλογή στην πηγή και να θάβεται για τα επόμενα 30 χρόνια το 60% σε χωματερή 187 μέτρα από τα όρια της Παλιόχουνης που απέχει 100 χλμ. από το κέντρο βάρους απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Στο καφενείον η Ελλάς, περάστε κόσμε... Α ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΟΥ!!!".
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις