Γιώργος Τσακανίκας: «Κύριε Κατσίβελα φύγετε με το κεφάλι ψηλά!»

Πρώτη Δημοσίευση: 22/09/2019 18:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/09/2019 18:41
«Η συμμετοχή μου στην Τ.Α. μετρά εικοσαετία, η πολιτική σας ύπαρξη πηγάζει στη συγγένεια με Σαμαρά»
Σκληρή απάντηση στη δήλωση του πρώην δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, για την ανεξαρτητοποίησή του, δίνει με δήλωσή του ο Γιώργος Τσακανίκας. Η δήλωση έχει ως εξής:
«Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του κυρίου Κατσίβελα σχετικά με την απόφαση ανεξαρτητοποίησης μου. Κύριε Κατσίβελα η μνήμη σας μάλλον είναι βραχυπρόθεσμη και λησμονείτε κάποια βασικά σημεία της περιόδου ενασχόλησής μου με τα κοινά. Σας θυμίζω πως η ενεργός συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση μέτρα μία εικοσαετία. Δεν προήλθα από παρθενογένεση και κυρίως η εκλογή μου δεν βασίστηκε σε ξένες πλάτες εν αντιθέσει με τη δική σας. Λησμονείτε το γεγονός πως η πολιτική σας ύπαρξη πηγάζει αποκλειστικά από την συγγενική σας σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο ισχυρισμός μου αυτός αποδεικνύεται από το διορισμό σας ως διοικητή στην 6η υγειονομική περιφέρεια επί πρωθυπουργίας Σαμαρά και έτσι λάβατε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για να συμμετέχετε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο το πού οφείλεται η πολιτική σας υπόσταση.
Θίξατε την εντιμότητά μου και θα σας απαντήσω το εξής: “ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”. Όταν το καλοκαίρι του 2019 οι συνεργάτες σας, σας εγκατέλειπαν εγώ ήμουν παρών. Όταν τα ΜΜΕ σας λοιδορούσαν εγώ στεκόμουν ξανά δίπλα σας.
Είναι πολλά ακόμη που λησμονείτε αλλά ας μη γίνομαι κουραστικός.
Επιπλέον μιας και κάνατε λόγο περί προδοσίας, ας κάνω έναν επαναπροσδιορισμό του όρου. Προδότης κύριε Κατσίβελα είναι εκείνος που διαψεύδει τις ελπίδες και τις προσδοκίες του λαού. Και αυτόν τον χαρακτηρισμό σας απέδωσε ο ίδιος ο λαός της Τριφυλίας καταψηφίζοντας σας στις τελευταίες εκλογές. Απαιτήσατε την παραίτησή μου. Μάλλον αγνοείτε πως ο λαός που σε εκλέγει έχει το δικαίωμα να ζητά και την παραίτησή σου. Εσείς αλήθεια γιατί δεν το πράξατε μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση αφού λάβατε αυτό το ηχηρό μήνυμα του λαού της Τριφυλίας;
Τέλος, μην φάσκετε και αντιφάσκετε. Αρχικά είπατε πως δεν είχατε ενημερωθεί για την ανεξαρτητοποίηση μου και έπειτα πως σε συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας είχα αναφέρει ότι μιλάω με άλλες δημοτικές παρατάξεις. Επιτέλους αποφασίστε! Βέβαια είναι κατανοητός ο πανικός σας καθώς όπως όλα δείχνουν το πολιτικό σας τέλος είναι προ των πυλών.
Δεχτείτε μία συμβουλή από έναν βοσκό όπως έσπευσαν να με χαρακτηρίσουν κάποιοι αριστοκράτες αδιάφθοροι: κύριε Κατσίβελα φύγετε με το κεφάλι ψηλά!».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις