Γιώργος Τσώνης: «Θα είμαστε οι εκλεκτοί των πολιτών, των πολλών, όλων»

Πρώτη Δημοσίευση: 16/05/2019 17:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/05/2019 17:52
Στα σύγχρονα αυτοδιοικητικά δρώμενα η κοινωνία των πολιτών απαιτεί και πέτυχε, ο Δήμος Μεσσήνης να απεγκλωβιστεί από εξαρτήσεις και εσωστρέφεια.
Ήταν και είναι το κυρίαρχο κίνητρο που εγώ και οι συνεργάτες μου δημιουργήσαμε την παράταξη ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, και έτσι συνεχίζουμε. Ένας ανεξάρτητος συνδυασμός χωρίς κόμματα, χωρίς χρώματα.
Διεκδικούμε την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών, των ανθρώπων του Δήμου Μεσσήνης, ανεξαρτήτως κόμματος, χρώματος ή πολιτικής οικογένειας, γιατί είμαστε μια αδέσμευτη κίνηση πολιτών και υποψήφιοί μας είναι πολίτες, εργάτες της κοινωνίας, οι οποίοι προτάσσουν το καλό του τόπου από τις κομματικές τους επιλογές.
Μια απλή ανάγνωση του ψηφοδελτίου μας επαληθεύει αυτό που λέμε. Είμαστε μαχητές αδιαπραγμάτευτοι, με αρχές και αξίες, συνεργάσιμοι, σε συνεννόηση με όλους.
Απαιτούμε, διεκδικούμε, δείχνουμε έργο, όλοι μαζί, δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε, είμαστε αυτό που φαίνεται και σας κοιτάμε στα μάτια.
Είμαι σαφής, είμαστε σαφείς, ανυποχώρητοι, θέλουμε να είμαστε «ΕΚΛΕΚΤΟΙ» της κοινωνίας των πολιτών, των ανθρώπων, του τόπου.
Συνεχίζουμε!
Όλοι μαζί!
Καλή Δύναμη!
Καλό μας αγώνα!
Με τη ΝΙΚΗ των πολιτών, των ανθρώπων του τόπου μας.
Γιώργος Τσώνης
Υποψήφιος δήμαρχος ΜεσσήνηςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις