Γονείς 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας: Η πιο κεφάτη εκδήλωση κοπής πίτας (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 20/01/2015 20:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/01/2015 23:29
Πραγματικά ασυναγώνιστη ήταν η εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Ξενοδοχείο «Κανελλάκης» ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας!
Η διοίκηση του Συλλόγου με τους ανθρώπους του ξενοδοχείου είχαν φροντίσει για όλα και μεριμνήσει για την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε η εκδήλωση και η βραδιά να είναι όμορφη, ζεστή και κεφάτη. Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι τους αλλά και το face painting, ενώ οι μεγάλοι, γονείς, φίλοι, συγγενείς και εκπαιδευτικοί, ευχαριστήθηκαν το χορό! Ώρες ολόκληρες ο χορός ήταν ασταμάτητος με τη μουσική και τα τραγούδια της ορχήστρας, την καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας είχε ο Απόστολος Αποστολόπουλος.
Τους συμμετέχοντες ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Γκόγκας, ο οποίος έκοψε και την πίτα.
Ευχές στον κόσμο έδωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης και ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Τζώνης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση συμμετείχαν αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, ο πρόεδρος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας, Γιάννης Αποστόλου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας Δημήτρης Κουτσούλης. κ.ά.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και του χρόνου με υγεία!

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις