Γ. Καρατζαφέρης: Ψηφίστε ΛΑΟΣ για να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη Δημοσίευση: 24/01/2015 18:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/01/2015 18:38
Την υπερψήφιση από τους Νεοδημοκράτες του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, προκειμένου να μπει στη Βουλή και να στερήσει τη δυνατότητα αυτοδυναμίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, αξίωσε χθες το βράδυ ο πρόεδρός του, Γ. Καρατζαφέρης, από την Καλαμάτα, κλείνοντας έτσι την προεκλογική περίοδο για το κόμμα του.
Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως για τον κάθε Νεοδημοκράτη δεν έχει σημασία αν το κόμμα του πάρει 23 ή 25% αφού θα είναι πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, που προηγείται με διαφορά μεγαλύτερη του 7-8%.
Πρόσθεσε ότι από τη Δευτέρα η Ελλάδα μπαίνει σε αβέβαιο μέλλον, καθώς και ότι ο ΛΑΟΣ μπορεί να είναι το μοναδικό ανάχωμα. Υπογράμμισε πως «πρέπει η Ελλάδα να αντιληφθεί ότι είναι απαραίτητη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η παρουσία μας στη Βουλή» και γνωστοποίησε πως δεν υπάρχει τρόπος να διωχθεί η Ελλάδα από την Ευρωζώνη ως τιμωρία, παρά μόνο αν το θελήσει η ίδια.
Σε άλλο σημείο πρότεινε σεισάχθεια και μηδενισμό των χρεών προς τις τράπεζες, που είναι μικρότερα από 100.000 ευρώ, υποστηρίζοντας πως αυτό θα συμφέρει τις τράπεζες, κι αναρωτήθηκε «πώς μπόρεσε να το κάνει ο Παπαδόπουλος με τους αγρότες και δεν μπορεί να το κάνει η Δημοκρατία;».
Ακολούθως, τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας της ΜΟΜΑ, που θα αναλάβει την κατασκευή όλων των δημόσιων έργων και σε αυτήν να εργάζονται άνεργοι για μια πενταετία, πρότεινε την παροχή δωρεάν κατοικιών από το κράτος σε νεαρά ζευγάρια που θα κατοικήσουν στις παραμεθόριες περιοχές, αναφέρθηκε στην υπογεννητικότητα του ελληνικού πληθυσμού, δηλώνοντας επιφυλακτικός απέναντι στο ακραίο φαινόμενο των αμβλώσεων που τραυματίζει την Ελλάδα.
Ανάμεσα σε άλλα, είπε πως το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί, είναι πως θα επιστρέψει στους Έλληνες τη χαμένη τους αξιοπρέπεια και επιχείρησε να ανατρέψει τους ισχυρισμούς όλων όσοι παραλληλίζουν το ΛΑΟΣ με τη Χρυσή Αυγή. Όπως είπε, αυτοί έχουν τη γροθιά για επιχείρημα, εμείς έχουμε επιχειρήματα – γροθιά και εξέφρασε στη συνέχεια την άρνησή του να υμνήσει τον Χίτλερ και τους ναζί, που έσφαξαν την Ελλάδα, για να καταλήξει λέγοντας πως αυτοί είναι ναζιστικό κόμμα, ενώ ο ΛΑΟΣ πατριωτικό.
Δήλωσε, επίσης, πως δε θα φορολογούνται κάτοικοι χωριών που έχουν μία αγελάδα και μία κατσίκα, καθώς έτσι, αν αυξηθεί ο αριθμός τους, θα σταματήσει η χώρα να διαθέτει τόσα χρήματα για κρέας και γάλα στην Ολλανδία.     

Του Χάρη ΧαραλαμπόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις