Δέκα παραβάσεις την ημέρα για υπερβολική ταχύτητα βεβαιώθηκαν στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 12/07/2018 08:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/07/2018 08:44
Δέκα παραβάσεις την ημέρα για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας από Μεσσήνιους οδηγούς βεβαίωσαν την προηγούμενη εβδομάδα αστυνομικοί της Τροχαίας, σε ελέγχους που έγιναν στοχευμένα στη Μεσσηνία.
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζει την εφαρμογή του προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.
 
Παραβάσεις
Την προηγούμενη βδομάδα, από 2 έως 8 Ιουλίου, κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, δίνοντας προτεραιότητα στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.
Στο πλαίσιο αυτό, από 737 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 17.454 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.898 παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.
Οι περισσότερες παραβάσεις, που αφορούν στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής 702, των Σερρών 438, στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης 420, στο οδικό δίκτυο της Πιερίας 280, του Κιλκίς 262 και της Θεσσαλονίκης 259.
 
Μεσσηνία
Το ίδιο διάστημα έγιναν έλεγχοι για υπέρβασης ορίου ταχύτητας και στη Μεσσηνία. Συγκροτήθηκαν 4 συνεργεία, έγιναν έλεγχοι σε 167 οχήματα και 
βεβαιώθηκαν 71 παραβάσεις.
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες εβδομάδες και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Της Βίκυς Βετουλάκη Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις