Δήμος Τριφυλίας: Σύσκεψη Αυγενάκη με αυτοδιοικητικούς και απόντα τον Π. Κατσίβελα

Πρώτη Δημοσίευση: 06/12/2018 18:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/12/2018 18:17
Στο περιθώριο του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε τις τρεις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα, το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Caravel έλαβε χώρα σύσκεψη των «γαλάζιων» στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπό το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη.
Σύμφωνα με το kalpi19.gr, «η σύσκεψη διενεργήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας και συσπείρωσης της παράταξης εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκεί βρέθηκαν δήμαρχοι από ολόκληρη την επικράτεια που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου και είχαν πάρει το “γαλάζιο” χρίσμα στις εκλογές του 2014».
Το κύριο θέμα το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η στρατηγική που θα ακολουθήσει η Πειραιώς στις διπλές κάλπες του Μαΐου. Παράλληλα, πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τους υποψηφίους που θα στηρίξει το κόμμα στις προσεχείς εκλογές, αλλά και τον τρόπο που θα διαχειριστεί η κεντρική διοίκηση τα εσωτερικά προβλήματα που θα προκύψουν.
Στη σύσκεψη συμμετείχε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ασφαλώς ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Καφαντάρης.
Από την Πελοπόννησο ξεχώρισε η παρουσία του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου.
Απών (και) από αυτή τη «γαλάζια» αυτοδιοικητική σύσκεψη, υπό το γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ., ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος δε συμμετείχε, όπως μάθαμε, ούτε στις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ...


 
Του Ηλία Γιαννόπουλου
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις