Δήμος Τριφυλιας: Λεβεντάκης σε ΔΕΥΑΤ & Κοινωφελή, άλλης παράταξης στον Φορέα

Πρώτη Δημοσίευση: 23/09/2019 08:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/09/2019 08:58
Ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, «κράτησε» την προεδρία της ΔΕΥΑΤ, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Θ» με την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ το ίδιο έπραξε και στην Κοινωφελή Επιχείρηση Παιδείας – Πολιτισμού – Αλληλεγγύης – Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.). Στον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας όρισε πρόεδρο δημοτική σύμβουλο άλλης παράταξης και συγκεκριμένα την Μάγδα Καμπύλη-Ανδρινοπούλου, της παράταξης Ανδρινόπουλου.
Η συγκρότηση των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του δήμου Τριφυλίας με ορισμό των μελών τους, συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Τετάρτης. To νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ έχει ως εξής: Πρόεδρος Γιώργος Λεβεντάκης, τακτικά μέλη από την παράταξη δημάρχου οι Αντώνης Βλάχος, Δημήτρης Στριμπάκος, Νίκος Φρούσος, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, από τις λοιπές παρατάξεις οι Στάθης Ανδρινόπουλος, Μαρία Πανουσιοπούλου, εκπρόσωπος εργαζομένων η Αντωνία Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας ο Δημήτρης Τερζής και δημότες οι Χριστίνα Γκόγκα, Κωνσταντίνα Γκλιάτα. Αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Θεόδωρος Αντωνόπουλος, Σωτήρης Μπακούρος, Αλέκος Κουτρουμπής, Μαγδαληνή Καμπύλη, Χάιδω Παναγιωτοπούλου, εκπρόσωπος εργαζομένων ο Γιώργος Τσίγκανος, εκπρόσωπος από Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας η Ελένη Κουρέτα και δημότες οι Φωτεινή Αθανασοπούλου, Φωτεινή Πατσαβού.
Το νέο Δ.Σ. της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Γιώργος Λεβεντάκης, τακτικά μέλη από την παράταξη δημάρχου οι Αντώνης Βλάχος, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, Νίκος Φρούσος, από τις λοιπές παρατάξεις οι Μαρία Παναγοπούλου, Θεόδωρος Αντωνόπουλος, εκπρόσωπος από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών ο Αθανάσιος Καππής και δημότες οι Παναγιώτα Ζερμπίνου, Χριστίνα Γκόγκα, Βασίλειος Σαρλάς, Ελένη Μιχαλακοπούλου. Αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Στάθης Ανδρινόπουλος, Μάγδα Καμπύλη, Αλέκος Κουτρουμπής, Σωτήρης Μπακούρος, εκπρόσωπος από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και δημότες οι Φωτεινή Αθανασοπούλου, Κωνσταντίνα Γκλιάτα, Ολυμπία Γυφτάκη, Μαρίνα Διπλού. Το νέο Δ.Σ. του Φορέα έχει ως εξής: Πρόεδρος Μάγδα Καμπύλη-Ανδρινοπούλου (από την παράταξη «Η Τριφυλία ΑλλάΖΕΙ» του Στ. Ανδρινόπουλου), τακτικά μέλη από την παράταξη δημάρχου οι Δημήτρης Στριμπάκος, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, Αντώνης Βλάχος, Νίκος Φρούσος, από τις λοιπές παρατάξεις η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, εκπρόσωπος εργαζομένων η Ολυμπία Σταύρου και δημότες οι Γιώργος Γριβοκωστόπουλος, Μαρίνα Διπλού, Φωτεινή Αθανασοπούλου, Ελένη Μιχαλακοπούλου. Αναπληρωματικά μέλη οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Θεόδωρος Αντωνόπουλος, Αλέκος Κουτρουμπής, Σωτήρης Μπακούρος, Μαρία Πανουσιοπούλου, εκπρόσωπος εργαζομένων η Γεωργία Γεωργακοπούλου και δημότες οι Κωνσταντίνα Γκλιάτα, Χριστίνα Γκόγκα, Διονύσιος Τσαγκάνης, Νίκος Καμπύλης.
Τονίζεται ότι, για τη συγκρότηση και τη λειτουργία υπό νέα διοίκηση των νομικών προσώπων των ΟΤΑ εφαρμόζονται οι διατάξεις άρθρων των νόμων 4623/2019 και 4625/2019 και όσα αναφέρονται στην Εγκύκλιο 102 του υφυπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου.


Του Ηλία Γιαννόπουλου  Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις