Δεν έγινε απόπειρα βιασμού στο Πεδίον του Άρεως - Αυτοτραυματίστηκε για να αναβληθεί ο γάμος της

Πρώτη Δημοσίευση: 14/04/2018 20:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/04/2018 20:44
Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος 25χρονης στο Πεδίον του Άρεως την περασμένη εβδομάδα.  
Δεν υπάρχει βιαστής και δεν έγινε καμία επίθεση όπως όλα δείχνουν.
Τα πάντα είναι μυθοπλασία της γυναίκας που εμφανίστηκε ως θύμα και κατήγγειλε το περιστατικό.  
Σύμφωνα με την αρχική της καταγγελία, ο άνδρας της επιτέθηκε ενώ εκείνη επέστρεφε το βράδυ από τη δουλειά, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα.
Τελικά, όπως είχε υποστηρίξει, κατάφερε να ξεφύγει ενώ εκείνος διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του.  
Από την αρχή όμως υπήρχαν κενά και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κάτι δεν πήγαινε καλά με τα όσα υποστήριξε η 25χρονη.  
Από τις κάμερες δεν εντοπίστηκε κανείς ύποπτος. μάρτυρες που να άκουσαν ή να είδαν κάτι δεν υπήρξαν και επίσης η αναφορά σε συνεργό ήταν ύποπτη καθώς δεν συνηθίζεται από δράστες σεξουαλικών επιθέσεων. Όλα τα παραπάνω ήταν αρκετά για να απαιτηθούν περισσότερες εξηγήσεις...  
Αυτός και ήταν ένας από τους λόγους κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση και μετά από πιέσεις να απαντηθούν οι ίδιες ερωτήσεις με αποτέλεσμα η κοπέλα να παραδεχτεί το ψέμα της.   Τελικά η 25χρονη παραδέχτηκε σήμερα πως μόνη της έπλασε την ιστορία της επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, αλλά και ότι αυτοτραυματίσθηκε με σουγιά, στην κοιλιά, στο μηρό και στο στήθος.  
Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η 25χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα όσα έκανε ήταν στην προσπάθειά της να αποφύγει το γάμο της.  
Ωστόσο για το ψέμα της θα βρεθεί η ίδια αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη καθώς της ασκήθηκε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.
Πηγή: lifo.grΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις