Δεν υπάρχει μια επίσημη ιστοσελίδα, έστω μόνο στα αγγλικά, για έναν επισκέπτη…

Πρώτη Δημοσίευση: 10/05/2018 08:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/05/2018 08:51
Τουρισμό θέλουμε, αλλά μάλλον όχι ξένους… Αυτό μας έγινε γνωστό από ξένους φίλους που το καλοκαίρι θέλουν να επισκεφθούν για διακοπές την Καλαμάτα, αλλά και όλο το νομό. 
Όταν αναζήτησαν πληροφορίες για έναν επισκέπτη, δεν κατάφεραν να βρουν, ούτε για τις πτήσεις αλλά και ούτε για την Καλαμάτα και τη γύρω περιοχή, πέρα από κάποιες μη επίσημες, που συνήθως τα παρουσιάζουν όλα τέλεια, με σκοπό, βέβαια, να φέρουν τουρίστες- πελάτες, αφού στις περισσότερες υπάρχουν καταχωρήσεις πληρωμένες για συγκεκριμένες επιχειρήσεις. 
Άραγε, πόσο φυσιολογικό είναι αυτό για μια πόλη που θέλει να «κοκορεύεται» για την τουριστική της ανάπτυξη; 
Κι επειδή κάποιοι μπορεί να απαντήσουν ότι ο Δήμος έχει ιστοσελίδα με πληροφορίες, να θυμίσουμε ξανά ότι η συγκεκριμένη δε διαθέτει άλλη γλώσσα πέραν της ελληνικής, σε αντίθεση με τους περισσότερους Δήμους της χώρας. 
Άραγε, πόσο παράλογο ήταν αυτό που μου ζήτησαν; 
Μέχρι να γίνει κάτι επίσημο, καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να σωπάσουν και να μην αναφέρονται όλο περηφάνια στον τουρισμό και τις αφίξεις ξένων τουριστών στην πόλη. Έκτος αν θέλουμε μόνο Έλληνες, τότε πάσο. 
Π.Μπ. 
  
Υ.Γ.: Κι επειδή από το Δήμο μπορεί να ισχυριστούν ότι η πόλη διαθέτει γραφείο ενημέρωσης για τους τουρίστες, ποιος λογικός επισκέπτης θα έφθανε σε μια πόλη την οποία δε γνωρίζει από πριν; Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις